ארוחת צהריים קלה או ארוחת ערב – תמיד ההתלבטות של מה להכין, מי אוהב מה, לוחות זמנים וטרדות אחרות. יש לנו פתרון מושלם – פיצה ביתית! מהירה, טעימה ומגוונת!
אם אתם כאלה שתמיד דואגים ומתלבטים מה להכין לארוחת ערב, יש לנו רעיון מעולה בשבילכם – פיצה! פיצה היא קלה ומהירה להכנה, ניתן לגוון אותה בקלות, מאכל אהוב וכיפי שישמח את כולם.
באופן כללי, כדאי תמיד לשמור בצק פיצה קפוא במקרר, קנוי או ביתי. בצק קנוי נשמר טוב באריזה המקורית ולרוב אין צורך להפשיר אותו לפני השימוש. בצק ביתי ניתן להקפיא על מגש בכדי לאפשר הכנת פיצה מהירה (שוב- ללא הפשרה ורידוד), או ככדור בצק, אותו יש להפשיר מספר שעות ולרדד לפני ההכנה והאפייה.
רוב המרכיבים נמצאים בכל בית – ניתן להשתמש בעגבניות טריות או ברסק מוכן, בגבינת מוצרלה או בכל גבינה צהובה אחרת, מומלץ להשתמש בבזיליקום טרי, אבל גם מיובש או תבלינים אחרים יכולים להתאים. והתוספות? – הכל לפי הטעם ובהתאם למה שיש בבית (זיתים, בצל, עגבניות, פטריות, טונה, תירס וכו').
טיפ נוסף – ערבו את כל המשפחה. אם הזמן מאפשר זאת וכולם נמצאים בבית, אתם יכולים להכין בצק תוצרת הבית. במידה ואין לכם את הזמן לכך, בצק קפוא אשר מופשר בטמפרטורת החדר או במקרר מתאים גם הוא לעבודה. תבדקו מה כל אחד רוצה על הפיצה שלו. ילדים יכולים לעזור לרדד את הבצק, הם אוהבים לשחק עם בצק וקמח 🙂
ניתן לחלק את הבצק לפיצות אישיות או להחליט לחלוק בפיצה גדולה. כל אחד מבני הבית יכול להכין ולהוסיף לפיצה את התוספות האהובות עליו, האפשרויות הן אינסופיות, תהיו יצירתיים. הכניסו את הפיצה לתנור וכשהיא יוצאת ממנו, נסו להחליט מי הכין את החלק או את הפיצה האישית הכי אטרקטיביים.
הכנה מהירה של פיצה היא בהחלט דרך שעשויה לגרום לכולם להיות מעורבים בתהליך הכנת ארוחת הערב ולגרום למשפחה להיות ביחד למשך מספר דקות של כיף ויצירתיות.
פיצה היא לא רק טובה למאכל, היא דרך נהדרת להתקרב לאנשים שאוהבים אתכם.
תוכלו למצוא כאן מתכונים לפיצה