ראשי » מתכונים לפיצה » מתכונים לפיצות » מתכון לפיצה במסורת השולפת המהירה במערב

מתכון לפיצה במסורת השולפת המהירה במערב

פיצה גבינות

מי שכבר ביקר בחו"ל והתמכר לשילוב הייחודי והארומה המקסיקנית, לא יוכל להתחמק מלהכין את המתכון הזה.

המרכיבים:

בסיס לפיצה- לא אפוי (קנוי, קפוא או מאחד המתכונים באתר)

2 כפיות קורנפלור (לא עמילן תירס!) או סולת חיטה

½ 1 כוסות רוטב סלסה לפיצה (קנוי או ביתי)

2 כפות שמן זית

½ 1 כפיות אבקת צ'ילי

½ 1 כוסות תערובת גבינות מקסיקנית (מונטריי ג'ק, קיסאדייה, צ'דר, אסאדרו). אפשר להחליף בגבינת מוצרלה.

¼ כוס כוסברה טריה קצוצה

אופן ההכנה:

מפזרים את הקורנפלור/סולת על נייר אפיה.

משטחים מעל את הבצק.

מערבבים בקערה את רוטב הסלסה, שמן הזית ואבקת הצ'ילי.

מורחים את הרוטב על הבצק, משאירים שוליים של כסנטימטר עד ½ 1 סנטימטר.

בקערה אחרת מערבבים את תערובת הגבינות עם הכוסברה ומפזרים על הפיצה.

אופים בשליש התחתון של התנור ב- 200 מעלות כ- 15 דקות, עד שהבצק משחים והגבינות נמסות ומבעבעות.

בצק טרי מומלץ לרדד למרובע בגודל תבנית התנור ולחתוך את הפיצה המוכנה לריבועים כמו שנהוג בסוג זה של פיצה.

פיצה גבינות

מר מגש

מייסד האתר והאב הרוחני שלנו. האגדה מספרת שפיצה הייתה המילה הראשונה שאמר כתינוק. מר מגש שולט בכל רזי הפיצה ויודע לענות על כל שאלה שלנו בנושא.

הוסיפו תגובה