מתכון לפיצה עם שלוש תוספות פשוטות שמשתלבות נהדר יחד, נגיעות השמן והשומשום בשוליים מוסיפות לה פריכות וטעם.
המרכיבים:
בצק לפיצה קנוי או מוכן מאחד המתכונים באתר
1 כף שמן זית
1 כף שומשום
½ כוס רוטב פיצה קנוי או ביתי (מתכון לרוטב לפיצה)
1 כוס גבינת מוצרלה מגוררת
½ כוס טבעות זיתים שחורים
1 כוס פטריות טריות, פרוסות
2 בצלים ירוקים קצוצים
אופן ההכנה:
משטחים את בצק הפיצה על תבנית רשת או תבנית פיצה משומנת.
מורחים את שמן הרוטב באופן אחיד לאורך שולי הבצק, ברוחב של כ-2 ס"מ.
מפזרים את השומשום על השוליים המשומנים.
מורחים באופן אחיד את הרוטב על הבצק, משאירים כ-2 סנטימטר מהשוליים.
מפזרים את הגבינה באופן אחיד על הבצק, ללא השוליים.
מפזרים באופן אחיד את הפטריות, הבצלים והזיתים על הגבינה.
אופים בתנור בחום של 180 מעלות כ-20 דקות, עד שהבצק משחים והגבינה נמסה.
הוסיפו תגובה