משולש פיצה עם חלב? משתמשת טוויטר העלתה תמונה שלה כשהיא טובלת משולש פיצה בכוס חלב קר. הגולשים לא נשארו אדישים והתגובות החלו לזרום במהירות. בעד או נגד?
כל אוהבי הפיצה יודעים שאסור להתעסק עם התוספות שלהם. זוכרים את סיפור האננס או סיפור האפונה? אז עכשיו יש עניין פיצה חדש שמשגע את הרשת: טבילת פיצה בחלב.
משתמשת טוויטר העלתה תמונה שלה טובלת משולש פיצה בכוס חלב קר. כאילו לא די בתמונה, היא גם צייצה שפיצה וחלב הוא שילוב הרבההה יותר טוב מאשר אננס על פיצה.
התגובות, כרגיל, לא איחרו להגיע, ונראה שרוב הגולשים חולקים על דעתה. מרבית התגובות זועמות, מזועזעות ונגעלות מ"חילול הקודש" של המאכל האהוב.
אם להודות באמת, אנחנו איתם.
עדכון: בעלת החשבון נבהלה כנראה מהתגובות ונעלה אותו
עותק ישן של הציוץ ניתן לראות כאן
הוסיפו תגובה