ישבנו לראיון כיפי עם רענן רענן יוסף נוסל מבכירי הפיציולו בארץ ושופט רשמי בתחרויות בעולם
מה המצב רענן, תודה שמצאת זמן בשבילנו.
בשביל חובבי פיצה תמיד יש לי זמן
איך בכלל נדבקת בחיידק הפיצה?
אני נולדתי לתחום (אבא שלי הקים את רשת פיצה דומינו)
מה זה בעצם פיציולו?
פיציולו זה שף פיצות, מקצוע מאוד מכובד בעולם הפיצות
השתתפת בתחרויות?
השתתפתי בהרבה תחרויות, היום אני הישראלי הכי בכיר בעולם בתחום הפיצות, אני גם שופט כבר בתחרויות בעולם
אז למה בעצם לא שומעים עליך יותר בארץ?
זאת בעיה, צריך להכיר ולהיות מקושר וחבל שלא מכירים בי יותר אבל מי שבתחום מכיר אותי.
ראית שאתה גם מייעץ ועוזר בפתיחת פיצריות מה התפקיד שלך שם?
אני מקים ובונה פיצריות שף מיוחדות לאנשים מיוחדים.. בנוסף אני סמנכ"ל רשת פיצה דומינו של אבי גדי נוסל
מה אתה חושב על גל סגירת המסעדות לאחרונה הרבה מהן ותיקות?
תחום המזון זה התחום עם הכי הרבה סיכון במשק (לפי הבנקים והנתונים בשוק) ההוצאות הבירוקרטיה הורסת אותנו
מה אתה חושב על הישראלים בקשר של פיצה, במה הם שונים מאוהבי פיצה אחרים בעולם?
הישראלים יש להם טעם משלהם וכמו בכל דבר אנחנו הכי מיוחדים
אתה חושב שהפיצה יכולה עוד להתפתח מהמקום שהיא נמצאת בו היום?
הפיצה רק הולכת ומתפתחת ואני מנסה לקחת אותה כמה שיותר רחוקקקק,פיצה טובה טעימה יותר מסטייק
איפה מוצאים אותך באינטרנט?
ניתן לעקוב באינסטגראם ופייסבוק
הוסיפו תגובה