אפשר גם לשדרג פיצה קפואה ולגרום לה להיות טעימה יותר
הילדים בחופש והם אוכלים פיצות קפואות. איך אני יכול לשדרג אותן? ירון
תשובה:
תשובה: ירון שלום. איזה כיף לשמוע מאבא דאגן אכן, פיצה קפואה לא דומה לפיצה שיוצאת מהתנור, אבל זה בהחלט לא אומר שאי אפשר לשדרג אותה.
הבצק:
ניתן למרוח את הבצק במעט חמאה או שמן זית לפני האפיה, בשביל לתת לו טעם עשיר יותר.
גבינה צהובה:
בדרך כלל פיצות קפואות לא מגיעות עם כמות גבינה גדולה, ולעיתים גם עם תחליף גבינה בלבד. ניתן, ואף מומלץ, להוסיף שלל גבינות לפי הטעם (מוצרלה, צהובה, בולגרית וכיוב').
תוספות:
אפשר לפזר על הפיצה שלל תוספות לגיוון הטעם והעשרת התזונה, כגון:
בצל חי או מטוגן , תירס, פלפלים, פטריות, תירס, טונה ועוד, כיד הדמיון הטובה.
בתיאבון!
הוסיפו תגובה