Site icon MyPizza.co.il

מתכון לבגט פיצה בסגנון בלגי שקט

תרד וגבינת עיזים על בגט צרפתי… אין יותר טוב מזה.

המרכיבים:

תרסיס שמן לטיגון/בישול

2 כוסות עלי תרד קרועים לחתיכות

⅛ כפית פלפל שחור

1 בגט צרפתי (כ- 18 ס"מ אורך)

¼ כוס רסק עגבניות

¼ כפית תבלין איטלקי לפיצה

1 שן שום קצוצה

1 ביצה קשה פרוסה לפרוסות

2 כפות גבינת עיזים מפוררת

אופן ההכנה:

מרססים מחבת בשכבה דקה של תרסיס שמן.

מוסיפים למחבת את עלי התרד.

מכסים ומבשלים על אש נמוכה כ- 7 דקות, עד שעלי התרד מתרככים. יש לבחוש מידי פעם.

מפזרים את הפלפל השחור, מערבבים לפיזור אחיד, ומניחים בצד.

פורסים לאורך את הבאגט לשני חצאים.

מניחים את שני החצאים, כשחלקם הפנימי כלפי מעלה, על מגש מכוסה בנייר אפייה..

מכניסים לתנור בחום גבוה על אופצית גריל עליון למשך כ- 2 דקות, עד שפני הבאגט מזהיבים.

מערבבים את רסק העגבניות עם תבלין הפיצה והשום.

מורחים את התערובת על שני חצאי הבאגט באופן אחיד.

מפזרים מעל את עלי התרד.

מוסיפים את פרוסות הביצה והגבינה המגוררת.

מחזירים לתנור לכ- 2 דקות נוספות, עד שהגבינה מתרככת.

 

Exit mobile version