פשוטה ומהירת הכנה להפליא, לאוהבי סלמון.
המרכיבים:
בסיס לפיצה (מוכן או מאחד המתכונים באתר שלנו)
תרסיס שמן (עדיף שמן זית, אבל ניתן לגוון)
½ – 1 כוס רוטב לפיצה
1 כוס סלמון מבושל, מפורק
1/2 כוס בצל סגול קצוץ
½ 1 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת
1 כוס תירס
זיתים ירוקים
אופן ההכנה:
מרססים את פני הפיצה במעט שמן.
מורחים את הרוטב על הפיצה.
מפזרים באופן אחיד את הסלמון והבצל.
מוסיפים את הזיתים והתירס
מפזרים מעל את הגבינה המגוררת.
אופים בתנור בחום של 200 מעלות כ- 8-10 דקות, עד שהבצק משחים והגבינה נמסה.
הוסיפו תגובה