שילוב טעים ומיוחד במיוחד!
המרכיבים:
בסיס פיצה (קנוי או מאחד המתכונים באתר)
1 גמבה (פלפל אדום)
1 כפית שמן זית
2 שיני שום כתושות
¼ כוס מיונז (עדיף קל)
⅛ כפית פלפל אדום
⅛ כפית פלפל שחור
1 כוס לבבות ארטישוק
1 כוס גבינת מוצרלה מגוררת
½ כוס גבינת פטה מגוררת או מפוררת
½ כפית טימין
אופן ההכנה:
חותכים את הגמבה לרצועות דקות ומקפיצים במחבת עם שמן הזית במשך 3 דקות.
מוסיפים חצי מהשום ומטגנים תוך כדי בחישה כדקה נוספת (יש להשגיח שהשום לא ישרף).
טוחנים את הארטישוק עם שארית השום, המיונז, הפלפל האדום והשחור במעבד מזון, עד שהארטישוק קצוץ היטב.
מניחים את בסיס הפיצה על ניר אפיה. מורחים את תערובת הארטישוק על בסיס הפיצה, משאירים כ- 1.5 ס"מ מהקצה.
מניחים מעל את רצועות הגמבה. מפזרים את שני סוגי הגבינות ואת הטימין.
אופים בתנור ב- 230 מעלות כ- 14 דקות.
הוסיפו תגובה