פיצה מיוחדת לאוהבי בצל שלא מעוניינים בפיצה סטנדרטית, לא אוהבים רוטב אדום ולא אוכלים גבינה….
המרכיבים:
1 בסיס פיצה (ניתן לקנות בצק מוכן או למצוא תחת הקטגוריה "בצק פיצה" מספר רעיונות)
½ 2 כפות שמן זית
400 גרם בצל מתוק פרוס
¼ כוס עגבניות מיובשות קצוצות
½ כפית אורגנו מיובש
½ כפית טימין מיובש
½ כפית בזיליקום מיובש
מלח ופלפל לפי הטעם
פלפל חריף ירוק
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל- 220 מעלות.
מניחים את בסיס הפיצה על נייר אפיה.
מפזרים את הבצל על בסיס הפיצה ומזלפים מעל את שמן הזית.
מפזרים מעל את העגבניות המיובשות.
מפזרים את התבלינים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
אופים 10-15 דקות עד שהבצל משחים והבצק אפוי.
הוסיפו תגובה