תרד ופיצה יכולים להיות שילוב נהדר. נסו את פיצת התרד הלבנה והמדהימה הזאת
מצרכים:
בסיס בצק פיצה (ניתן למצוא תחת הקטגוריה "בצק פיצה" מספר רעיונות)
3 כוסות תרד טרי, שטוף ונקי
1 כוס חלב דל שומן
3 כפות קמח
מלח ופלפל לפי הטעם
200 גרם פטריות חתוכות
חצי כפית של שום כתוש
חצי כפית בזיליקום יבש
רבע כוס של גבינת פטה מפוררת
חצי כוס של גבינת מוצרלה רזה מגורדת
אופן ההכנה:
חממו מראש תנור לחום של 200 צלזיוס.
הניחו את הבצק בתבנית אפיה עגולה משומנת בגודל של שלושים סנטימטר
אפו במשך עשר דקות או עד שהבצק מתחיל לקבל צבע מעט חום אבל לא אפוי לגמרי
כעת ערבבו בסיר על אש קטנה, את החלב, הקמח עד שכל התערובת הופכת לסמיכה.
הוסיפו מלח ופלפל שחור בשביל הטעם ופזרו את הרוטב שיצא על בצק הפיצה.
הניחו במחבת ווק או טפלון את הפטריות והשום וטגנו במשך מספר דקות, הוסיפו את התרד וערבבו עד שהתערובת מוכנה, הוסיפו בזיליקום וערבבו שוב.
פזרו את התערובת מעל הרוטב הלבן, פזרו מעל גבינת פטה ומוצרלה.
החזירו לתנור ואפו במשך עשר דקות נוספות עד שהבצק אפוי טוב והגבינה נמסה
הוסיפו תגובה