גם חובבי פיצה אוהבים קינוח אחרי הארוחה. אז במקום לוותר על פיצה ולהשאיר מקום לקינוח, הנה השילוב המושלם: פיצה שוקולד
המרכיבים:
1 בסיס פיצה (קנוי או מאחד המתכונים באתר)
2 כפיות חמאה מומסת
1 כוס ממרח שוקולד נוטלה או השחר (אפשר להוסיף עד כוס שלמה, לפי הטעם)
2 כפות נטיפי שוקולד מריר
1-2 בננות בשלות פרוסות לפלחים
30 יחידות מרשמלו
אופן ההכנה:
מניחים (או מרדדים) את הבצק על גבי נייר אפיה (לקוטר של כ-22 סנטימטרים).
יוצרים שקעים בבצק בעזרת האצבעות.
מברישים את הבצק בחמאה.
אופים בתנור ב- 230 מעלות כ- 15 עד 20 דקות, עד שהבצק מזהיב.
מוציאים מהתנור ומורחים מיד את ממרח השוקולד.
מפזרים מעל את פצפוצי השוקולד, הבננות והמרשמלו.
מחזירים לתנור למשך 2-1 דקות, עד שהשוקולד נמס והמרשמלו משחים בחלקו העליון.
מי שאוהב יכול להוסיף גם כ-2 כפות אגוזים קלויים קצוצים (מלך, לוז או פקאן) או פירות יער.
הוסיפו תגובה