Site icon MyPizza.co.il

מתכון לבצק פיצה פריך מקורנפלור מכפר העורבים

בסיס מיוחד עם פריכות שמקורה בשימוש בקורנפלור, למי שאוהב את הבצק שלו רק קצת אחרת.

המרכיבים:

1 כוס מים פושרים

¼ כפית מלח

½2 כוסות קמח מחולקות

1 כוס קורנפלור (לא עמילן תירס!)

1 כף קורנפלור (בנפרד מהכוס)

2 כפות סוכר או דבש

2 כפיות שמרים יבשים

אופן ההכנה:

מוסיפים את כל החומרים למעט 1 כף קורנפלור לקערה עמוקה נוחה.

לשים עד לקבלת בצק רך ונוח שנפרד מהדפנות (ניתן להשתמש בוו לישה או במכונת לחם).

מניחים לבצק לנוח 2-3 דקות.

טופחים קלות על הבצק, מרדדים ומותחים אותו בעזרת הידיים אותו עד לקוטר של כ- 35 ס"מ.

משמנים תבנית פיצה (במברשת או בתרסיס שמן). מפזרים את כף הקורנפלור על התבנית.

מעבירים את הבצק למגש ומהדקים קלות.

מוסיפים רטבים, גבינות ותוספות לפי הטעם.

אופים כ- 15 דקות ב- 200 מעלות, או בהתאם לתוספות.

Exit mobile version