בסיס מיוחד עם פריכות שמקורה בשימוש בקורנפלור, למי שאוהב את הבצק שלו רק קצת אחרת.
המרכיבים:
1 כוס מים פושרים
¼ כפית מלח
½2 כוסות קמח מחולקות
1 כוס קורנפלור (לא עמילן תירס!)
1 כף קורנפלור (בנפרד מהכוס)
2 כפות סוכר או דבש
2 כפיות שמרים יבשים
אופן ההכנה:
מוסיפים את כל החומרים למעט 1 כף קורנפלור לקערה עמוקה נוחה.
לשים עד לקבלת בצק רך ונוח שנפרד מהדפנות (ניתן להשתמש בוו לישה או במכונת לחם).
מניחים לבצק לנוח 2-3 דקות.
טופחים קלות על הבצק, מרדדים ומותחים אותו בעזרת הידיים אותו עד לקוטר של כ- 35 ס"מ.
משמנים תבנית פיצה (במברשת או בתרסיס שמן). מפזרים את כף הקורנפלור על התבנית.
מעבירים את הבצק למגש ומהדקים קלות.
מוסיפים רטבים, גבינות ותוספות לפי הטעם.
אופים כ- 15 דקות ב- 200 מעלות, או בהתאם לתוספות.
הוסיפו תגובה