מכירים את זה שהזמנתם פיצה ונשאר משולש? או שניים, או יותר? (אם, נניח, לא הייתם ממש רעבים, אחרת לא ברור איך השארתם משהו).
ואז אתם בבעיה – איך מאכסנים את מה שנשאר? המגש לא נכנס במקרר, וגם אם כן, הוא תופס המון מקום מיותר. לערום אותם בכלי אחר? לעטוף צלחת בניילון? ומה עושים כשרוצים לאכול וצריך לחמם???
אז יש מי שחשב ומצא פתרון לכל הבעיות הללו! "שומר הפיצה" – קופסת פלסטיק לאפסון וחימום פיצה, המגיעה עם חלוקה פנימית להפרדה נוחה של המשולשים, וגם מגשון פנימי נשלף לאפסון שני משולשים נוספים (ארבעה בסך הכל).
הקופסה אטומה לאויר, ניתנת לחימום במיקרוגל ולרחיצה במדיח הכלים.
הוסיפו תגובה