פיצה ללא רסק וגבינה צהובה, למי שמעדיף פיצה לא סטנדרטית עם טעמים עשירים ובלתי מתפשרים.
המרכיבים:
בסיס לפיצה (קנוי או מוכן מאחד המתכונים שלנו)
½ 1 כפות חמאה
2 יחידות כרישה בינוניות
1 כף פטרוזיליה טרייה קצוצה
¾ כוס עגבניות קצוצות
¾ כוס גבינת עיזים מפוררת
1 כף שמן זית
מלח ופלפל
אופן ההכנה:
חוצים את הכרישה לאורכן, מפרידים את העלים ומשרים מעט במים.
שוטפים את עלי הכרישה וקוצצים דק.
ממיסים את החמאה במחבת רחבה על אש בינונית.
מוסיפים את הכרישה ומטגנים עד ריכוך, כ- 10 דקות.
מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מוסיפים את הפטרוזיליה, מסירים מהאש ומניחים להצטנן מעט.
מפזרים את תערובת הכרישה על בסיס הפיצה.
מפזרים מעל את העגבניות.
מפזרים מעל את גבינת העיזים.
מטפטפים כף שמן זית מעל.
אופים בתנור ב- 230 מעלות כ- 10 דקות.