Site icon MyPizza.co.il

מתכון לפיצה מקסיקנית מטריפה ומרגשת

מתכוני ה- Tex-Mex, למי שלא מכיר, מייצגים בישול אמריקאי בעל שורשים מקסיקנים-ספרדיים. מקור השם הוא בקיצור של מדינת טקסס (Texas) ומקסיקו (Mexico), או מקסיקנים. אלו הם מתכונים ספרדיים במקור, שנטמעו בתרבות האמריקנית יחד עם המהגרים שהגיעו ממקסיקו.

המרכיבים:

בסיס מוכן לפיצה (קנוי או מאחד המתכונים באתר), לא אפוי

2 עגבניות גדולות, שטופות וחתוכות לריבועים

1 כף פלפל חלפיניו קצוץ (2-1 פלפלים)

4 גבעולי בצל ירוק קצוצים

2 שיני שום קצוצות

2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת

2 כפות גבינת פרמז'ן מגוררת

1 אבוקדו חתוך לריבועים

½ כוס שמנת חמוצה (כחצי מיכל של 200 מיליליטר)

2 כפות כוסברה קצוצה

מלח ופלפל שחור

אופן ההכנה:

מפזרים על בסיס הפיצה באופן אחיד את העגבניות, פלפל חלפיניו, בצל ירוק ושום.

מפזרים את שני סוגי הגבינות מעל הירקות באופן אחיד.

מתבלים במלח ופלפל שחור לפי הטעם.

אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך 10-15 דקות, עד שהבצק מזהיב והגבינות נמסות.

מוציאים את הפיצה מהתנור.

מפזרים על הפיצה את האבוקדו.

בעזרת כף, מפזרים תלוליות של שמנת חמוצה על הפיצה.

מפזרים את הכוסברה על הפיצה.

Exit mobile version