Site icon MyPizza.co.il

מתכון לפיצה חצילים תרד ( פיצה טבעונית )

מתכון פיקנטי מעולה, בשילוב מיוחד של מרכיבים, מרקמים וטעמים עשירים.

המרכיבים:

בסיס מוכן לפיצה (קנוי או מוכן מאחד המתכונים שלנו)

2 כפות ניפרדות שמן זית

½ כפית רוטב סויה

¼ כפית כמון

¼ כפית תבלין צ'ילי (פלפל חריף, יבש וטחון)

4 חצילים קטנים קלופים ופרוסים לאורך (מומלץ להשתמש בחציל יפני)

1 בצל סגול פרוס לטבעות

2 כפות כוסברה טריה קצוצה

4 כוסות עלי תרד טריים חתוכים לרצועות

6 עגבניות מיובשות חתוכות לרצועות דקות

רוטב בלסמי לזילוף (אופציונלי)

שמן זית לזילוף (אופציונלי)

אופן ההכנה:

מערבבים 1 כף שמן זית עם רוטב סויה, כמון וצ'ילי בקערה קטנה. מורחים את פרוסות החצילים משני צידם.

קולים את החצילים בגריל ל- 2-3 דקות, לכל צד.

מורחים את בסיס הפיצה (הבצק) בכף השניה של שמן הזית.

מפזרים על הבצק את טבעות הבצל והחציל הקלוי.

אופים בתנור בחום של כ- 250 מעלות עד שהבצק משחים, כ- 8 דקות.

מוציאים מהתנור, מפזרים על הפיצה את הכוסברה, התרד והעגבניות המיובשות.

מזלפים מעל שמן זית ורוטב בלסמי (אופציונלי).

Exit mobile version