פיצה טעימה ומיוחדת, ללא רוטב נפרד, ובכל זאת עסיסית ממכרת.
המרכיבים:
בסיס לפיצה (עדיף בצק דק, קנוי או מאחד המתכונים שלנו)
1 כף שמן זית
1 פלפל אדום (גמבה) פרוסה לרצועות
1 כפית בזיליקום יבש
1 כפית אורגנו יבש
5 שיני שום קצוצות
1 קופסת שימורי לבבות ארטישוק, מסוננים וקצוצים
1 קופסת שימורי פטריות פרוסות, מסוננות
½ 1 כוסות גבינת מוצרלה מגוררת
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
מחממים את השמן במחבת רחבה.
מוסיפים את כל המרכיבים, למעט הגבינה, למחבת ומטגנים עד ריכוך.
מפזרים באופן אחיד על בסיס הפיצה.
מפזרים מעל את הגבינה.
אופים בתנור ב- 200 מעלות, עד שהבצק משחים והגבינה נמסה.