פיצה עשירה ומיוחדת, בטעמים תאילנדים מובהקים. למשקיענים שממש אוהבים אוכל תאילנדי ולא מוכנים לוותר על פיצה, או כאלה שממש אוהבים פיצה אבל לא מוכנים לוותר על אוכל תאילנדי… 
המרכיבים:
בסיס מוכן לפיצה (קנוי או מאחד המתכונים באתר), לא אפוי.
לרוטב
שני שליש כוס חמאת בוטנים קלאסית
3 כפות רוטב הויסין תאילנדי
2 כפות חומץ אורז
1 כף שמן שומשום
לתוספות
1 כוס גבינת מונטריי ג'ק
1 כוס ריבועי טופו
¼ כוס בצל ירוק קצוץ
1 כוס נבטי שעועית
תבלין פלפל צ'ילי יבש גרוס או פלפל חלפיניו לפי הטעם
אופן ההכנה:
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב לתערובת אחידה.
מפזרים/מורחים את הרוטב באופן אחיד על בסיס הפיצה.
מפזרים את הטופו והבצל הירוק על בסיס הפיצה באופן אחיד.
מפזרים מעל את הגבינה באופן אחיד.
אופים בתנור בחום של 230 מעלות, כ- 15-12 דקות, עד שהבצק מזהיב והגבינה נמסה.
מוציאים את הפיצה מהתנור.
מפזרים על הפיצה את נבטי השעועית ומתבלים בפלפל צ'ילי.
הוסיפו תגובה