Site icon MyPizza.co.il

מתכון לפיצה במסורת השולפת המהירה במערב

מי שכבר ביקר בחו"ל והתמכר לשילוב הייחודי והארומה המקסיקנית, לא יוכל להתחמק מלהכין את המתכון הזה.

המרכיבים:

בסיס לפיצה- לא אפוי (קנוי, קפוא או מאחד המתכונים באתר)

2 כפיות קורנפלור (לא עמילן תירס!) או סולת חיטה

½ 1 כוסות רוטב סלסה לפיצה (קנוי או ביתי)

2 כפות שמן זית

½ 1 כפיות אבקת צ'ילי

½ 1 כוסות תערובת גבינות מקסיקנית (מונטריי ג'ק, קיסאדייה, צ'דר, אסאדרו). אפשר להחליף בגבינת מוצרלה.

¼ כוס כוסברה טריה קצוצה

אופן ההכנה:

מפזרים את הקורנפלור/סולת על נייר אפיה.

משטחים מעל את הבצק.

מערבבים בקערה את רוטב הסלסה, שמן הזית ואבקת הצ'ילי.

מורחים את הרוטב על הבצק, משאירים שוליים של כסנטימטר עד ½ 1 סנטימטר.

בקערה אחרת מערבבים את תערובת הגבינות עם הכוסברה ומפזרים על הפיצה.

אופים בשליש התחתון של התנור ב- 200 מעלות כ- 15 דקות, עד שהבצק משחים והגבינות נמסות ומבעבעות.

בצק טרי מומלץ לרדד למרובע בגודל תבנית התנור ולחתוך את הפיצה המוכנה לריבועים כמו שנהוג בסוג זה של פיצה.

Exit mobile version