Site icon MyPizza.co.il

מתכון לפיצה פסטו אישית עם פטריות וזיתים

פיצה עם טעמים של איטליה, פשוטה להכנה ובעלת ארומה ייחודית. ניתן לגוון בקלות, כיוון שהמתכון מותאם לפיצות אישיות.

המרכיבים:

8 בסיסי בצק פיצה אישיים (קנויים או מוכנים ממתכוני הבצק באתר)

¼ כוס רוטב פסטו (קנוי או ביתי)

8 עלי תרד גדולים

½ כוס רוטב פיצה (קנוי או ביתי)

1 כוס גבינת מוצרלה מגוררת

½ כוס פטריות פרוסות דק

½ כוס פרוסות זיתים שחורים

1 כף גבינת פרמז'ן מגוררת דק

אופן ההכנה:

מורחים כחצי כף פסטו על כל אחד מבסיסי הבצק לפיצה.

מניחים עלה תרד על כל אחד פיצה.

מורחים מעל כף רוטב פיצה על כל אחת מהפיצות.

מפזרים כשתי כפות גבינת מוצרלה על כל אחת מהפיצות.

מפזרים פטריות וזיתים באופן אחי, בערך כף על כל אחת מהפיצות.

מפזרים מעל מעט גבינת פרמז'ן.

מניחים את הפיצות על גבי מגש מרופד בנייר אפייה.

אופים בתנור בחום של 200 מעלות למשך 15-10 דקות.

Exit mobile version