מתכון לפיצה דלה במרכיבים ועשירה בטעמים. בשילוב קריבי מנצח של שעועית ואננס, הטעמים האקזוטיים המיוחדים של איים רחוקים.
המרכיבים:
1 בסיס לפיצה (קנוי או מוכן) בקרו דף מתכונים לבצק פיצה שלנו
1 כוס רסק עגבניות
1 קופסת שימורי שעועית שחורה, מסוננת ומיובשת
1 קופסת שימורי ריבועי אננס, מסונן היטב
4 כפיות מיץ לימון
2 כפות כוסברה טרייה, קצוצה
½ 1 כוס גבינת מוצרלה מגוררת
מעט זיתים לקישוט
אופן ההכנה:
אופים את הבצק בתנור אפייה במשך 5 דקות בחום של 200 מעלות (אלא אם משתמשים בבצק קנוי אפוי חלקית מראש).
מורחים את הרוטב על בסיס הבצק.
מוסיפים את השעועית והאננס.
מטפטפים את מיץ הלימון על הפיצה.
מפזרים את הכוסברה והגבינה על הפיצה באופן אחיד.
מחירים לאפייה בתנור לכ-10 עד 15 דקות נוספות, עד שהבצק משחים והגבינה נמסה.