ראשי » מתכונים לפיצה » מתכונים לבצק לפיצה » מתכון לבצק פיצה פריך מקורנפלור מכפר העורבים

מתכון לבצק פיצה פריך מקורנפלור מכפר העורבים

בצק קורנפלור

בסיס מיוחד עם פריכות שמקורה בשימוש בקורנפלור, למי שאוהב את הבצק שלו רק קצת אחרת.

המרכיבים:

1 כוס מים פושרים

¼ כפית מלח

½2 כוסות קמח מחולקות

1 כוס קורנפלור (לא עמילן תירס!)

1 כף קורנפלור (בנפרד מהכוס)

2 כפות סוכר או דבש

2 כפיות שמרים יבשים

אופן ההכנה:

מוסיפים את כל החומרים למעט 1 כף קורנפלור לקערה עמוקה נוחה.

לשים עד לקבלת בצק רך ונוח שנפרד מהדפנות (ניתן להשתמש בוו לישה או במכונת לחם).

מניחים לבצק לנוח 2-3 דקות.

טופחים קלות על הבצק, מרדדים ומותחים אותו בעזרת הידיים אותו עד לקוטר של כ- 35 ס"מ.

משמנים תבנית פיצה (במברשת או בתרסיס שמן). מפזרים את כף הקורנפלור על התבנית.

מעבירים את הבצק למגש ומהדקים קלות.

מוסיפים רטבים, גבינות ותוספות לפי הטעם.

אופים כ- 15 דקות ב- 200 מעלות, או בהתאם לתוספות.

בצק קורנפלור

נינג'ה מרגריטה סלייס

מסתורית ולא נוטה לדבר הרבה, מוכנה לנסות כל פיצה וכל תוספת ולא מפחדת משום אתגר.
חובבת בצק דק ואוהבת להוסיף לפיצה שלה זחוק. נינג'ה מרגריטה סלייס אחראית לטעום כל פיצה באשר היא, ללא פחד וללא חרטות.

הוסיפו תגובה