Site icon MyPizza.co.il

זאת הדרך הנכונה לאכול פיצה

בחורה אוכלת פיצה

אם להאמין לאיטלקים, יש דרך אחת לאכול פיצה והיא לא כמו שאתם רגילים. מסתבר שפיצה לא חותכים אלא מקפלים. פעמיים. כך שאתם עדיין אוכלים משולש, אבל קצת אחרת.

תשכחו מכל מה שהכרתם, אהבתם, התרגלתם, או חשבתם שאתם יודעים על אכילת פיצה.

אנזו קוצ'יה, מומחה פיצה איטלקי מנאפולי, טוען שאסור לחתוך פיצות, להחזיק אותן בשוליים הקשים או לאפות אותן על בסיס קשה.

לדבריו, הפיצה היא מאכל רחוב שאמור להיות קל לאחיזה ולאכילה, ללא התעסקות מיותרת. לפיכך יש לוודא שהפיצה רכה, כך שהיא ניתנת לקיפול ולאחיזה.

את הפיצה מקפלים לחצי ואז לחצי נוסף, כך שמתקבל מעין "ארנק" משולש של פיצה.

באופן זה אין נזילות, אין לכלוכים, הפיצה נוחה לאחיזה ולאכילה, גם תוך כדי תנועה, ואף מאוזנת יותר בכל ביס.

הנושא מתייחס כמובן לפיצות אישיות. מעניין אם זה יעבוד לנו במשפחתית גם…

Exit mobile version